Imagini șocante au fost filmate în vestul sălbatic din Petroșani. Un interlop se pare că face legea cu toporul și amenință pe oricine îi iese în cale fără vreo teamă de poliție. Plângerile au curs una după alta în ultima vreme dar el tot în libertate a rămas, acuză localnicii. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Un bărbat face legea în Petroșani, cu toporul

Cel care atacă furibund cu toporul e un interlop vestit în Petroșani. Pavel Tisaru, sau Piticania, cum e poreclit. Scenele se derulează în plină zi, iar individul a recurs la arma albă după o dispută cu rivalii din mașină. Tisaru a încercat să deschidă portiera, dar unul din bărbați a pulverizat spray lacrimogen ca să-l îndepărteze. Ulterior, scandalul a continuat.

Când au ajuns polițiștii, răfuiala din parcare se stinsese deja. Pe interlop l-au găsit în fața casei. Deloc pașnic. A continuat să facă scandal, ba chiar să se ia la harță cu agenții.

Tisaru a fost dus la secția apoi pentru audieri. Ulterior a fost plasat în arest la domiciliu, laolaltă cu un alt individ din clan. IPJ Hunedoara transmit că cei doi sunt acuzați de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, și port fără drept de obiecte periculoase.

De altfel, Pavel Tisaru e cunoscut în Petroșani pentru felul în care își amenință rivalii. Chiar în spațiul public.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Altora le taie roțile la mașini, spune un jurnalist local care e pe urmele grupării interlope.

Nu se sfiau să amenințe nici locotenenții lui Tisaru.

Pavel Tisaru a mai fost reținut de polițiști în trecut, dar de fiecare dat a scăpat. După ultimul incident au intrat pe fir și procurorii DIICOT, care au făcut  ample percheziții la traficanții de droguri din Petroșani. Deocamdată, nu se știe dacă au legătură sau nu cu interlopul.

Citește și: Cum încearcă cei trei frați implicați în scandalul de la Padina să scape de închisoare?! Motivul pe care l-au invocat fiii Vrăjitoarei Sidonia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si