Poliția Municipiul Bârlad a fost alertată de o femeie de 44 de ani, care anunța autoritățile de faptul că este amenințată de către concubinul său, un bărbat de 47 de ani. Totul s-a petrecut duminică, 27 iunie, la orele 01:30, în miez de noapte.

Acțiunile pline de violență ale bărbatului au continuat. În toiul nopții, individul a ieșit din casă și a semănat panică în întreg cartierul, după ce a început să strige și să devină tot mai agitat.

Citeste si: Caz incredibil: O fetiță de 10 ani a fost pălmuită de către o adolescentă. Totul a fost filmat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jandarmii au fost solicitați să intervină. În momentul în care au ajuns pe strada Lămâiței din Bârlad, gesturile violente ale bărbatului au continuat. Mai mult decât atât, individul a devenit și mai recalcitrant și s-a îndreptat amenințător spre oamenii legii, având în mâinile sale două securi.

Citeste si: Un condamnat pentru pornografie infantilă, reales primar în Prahova!

Jandarmii au reușit să îl oprească imediat după ce au folosit spray-urile paralizante.

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad și ulterior a fost internat la secția Psihiatrie, pentru evaluări medicale.

Citeste si: Alertă la Botoșani! Un tânăr s-a înecat în apele barajului Stânca-Costești. Bărbatul a fost scos la suprafață cu o undiță

 “La fața locului s a deplasat o patrulă pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fata blocului unde locuiește, având în mâini doua securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Împreună cu o echipa de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală pentru evaluare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.”, a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vaslui, potrivit Vremea Nouă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si