Un bărbat chinez a ajuns la secția de Urgențe a unui spital din Zhejiang, după ce a încercat să reproducă o provocare de pe internet. Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor cu filetul unui bec ieșind din gură și cu bulbul blocat în cavitatea bucală.

Totul s-a petrecut recent, pe data de 25 iulie.

A rămas cu un bec blocat în gură

Inițial, bărbatul a ajuns la Brigada de Pompieri din Yuyao, Zhejiang, potrivit China Times.

Acesta avea zona gurii acoperită cu un tricou, iar la momentul la care l-a dat jos, pompierii au putut vedea ceva neobișnuit.

Citește și: VIDEO- Momentul în care o cerșetoare în scaun cu rotile din Tecuci se „însănătoșește miraculos”. La vederea polițiștilor, handicapul femeii a dispărut ca prin minune: „Hai sus, ridică-te frumos!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ei și-au dat seama despre ce este vorba, și anume că bărbatul avea un bec blocat în gură. „Victima” provocării de pe internet nu a putut scoate nici măcar un cuvânt!

Pompierii au încercat să-l ajute, însă riscurile erau foarte mari și existau riscuri ca bărbatul să fie rănit în urma operațiunii de extragere a becului. Bulbul era de sticlă.

Chen a fost dus la spital, iar la Camera de Gardă, medicii au folosit un instrument special cu care i-au deschis gura suficient de mult pentru ca becul să nu fie spart de dinți.

După ce a scăpat de povară și a respirat ușurat, Chen le-a spus medicilor că avea becul blocat în gură de 2 ore.

Un bărbat s-a prezentat la Urgențe cu un bec blocat în gură. Curiosul văzuse provocarea pe internet și a încercat să o reproducă

Un bărbat s-a prezentat la Urgențe cu un bec blocat în gură. Curiosul văzuse provocarea pe internet și a încercat să o reproducă

[Sursa foto: Captură Video]

Și-a băgat un bec în gură după ce a văzut o provocare online

Chen văzuse o provocare virală pe rețelele de socializare și s-a gândit că ar fi o idee bună să o reproducă. El a încercat să-și scoată singur becul din gură, dar a fost mult mai complicat decât introducerea acestuia în gură.

Citește și: VIDEO. "Nu aveam nimic pe dedesubt". Actrița Sharon Stone, dezvăluiri despre scena interogatoriului din Basic Instinct

După un timp a început să aibă dificultăți la respirație și nu mai putea să-și înghită saliva. Așa a hotărât bărbatul că ar fi cazul să apeleze la ajutor medical specializat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si