Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”. Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea. Ce decizie va lua Sebastian? „Ideea e că...”

După ce a fost implicat într-un conflict cu Sebastian din cauza Robertei, Robi și-a format o părere despre Roberta pe care a dorit să o spună, în fața tuturor. Ce opinie și-a format Sebastian, auzind cuvintele dure aruncate de acesta?

Elena Tasca,

Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roberta a generat un conflict de amploare în “Casa Iubirii”, după ce a deschis un subiect controversat în care îi acuza pe Julia și Patrick că vorbesc urât de Sebastian.

Conflictul a degenerat, iar cei care au ajuns să se certe au fost Robi cu Sebastian. După sițuația provocată de Roberta, Robi și-a format o opinie nu tocmai plăcută despre aceasta, pe care a ținut să o facă publică, fără perdea.

Ce decizie va lua Sebastian? 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi, părere dură la adresa Robertei: „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”

Robi a ținut să mărturisească ce părere și-a format despre Roberta, în urma situației create de aceasta în “Casa Iubirii”. Concurentul se pare că nu o consideră pe Roberta o femeie potrivită pentru un bărbat serios pentru că nu ar știi să se comporte.

De asemenea, Robi a dorit să clarifice că nu are nimic cu Sebastian, despre care consideră că a greșit doar pentru că nu știa de ce a început să se certe.

Robi> „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Ce s-a întâmplat ieri în casa fetelor... Sebastian a greșit o singură chestie din punctul meu de vedere... Că nu știa de ce ceartă, atâta tot! Mie personal nu-mi place modul tău de a aborda situațiile.

Roberta, e problema ta, e viața ta, faci cum vrei. Un bărbat serios și care caută seriozitate nu caută așa ceva la o femeie, niciodată. Tu ești genul de femeie care dacă se uită un băiat la tine la o petrecere se duce și îi spune și Sebastian se duce și îl bate sau se ceartă și tu nu aplanezi absolut deloc situația.

Citește și: VIDEO "Am crezut că i-ai dat papucii". Virginia din "Casa Iubirii", uimită de schimbarea lui Robi

Ce decizie va lua Sebastian? 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Discuția s-a extins apoi. Roberta consideră că Virginia îi ia apărarea lui Robi și de aceea concurentul ar avea anumite comportamente. Robi îi răspunde imediat și îi mărturisește că toți concurenți ar împărtăși, de fapt, aceeași părere despre ea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Roberta: N-are nicio treabă ce spui tu acum. Eu înțeleg că îți ia Virginia apărarea, înțeleg că...

Virginia: Dar nu îi iau apărare!

Robi: Dar nu îmi ia nimeni apărarea, suntem de aceeași părere. Și eu și Virginia și restul oamenilor. Acum iar suntem toți împotriva ta?

Patrick: Oamenii din conflict.

Roberta pare încolțită din toate părțile. După ce Robi și-a spus părerea despre ea, Julia o acuză că ar căuta motive pentru a genera scandal sau situații neplăcute.

Citește și: VIDEO "Frate, vrei să te cerți cu mine?" Sebastian și Robi, scandal de proporții în "Casa Iubirii". Roberta, foc și pară după ce chiar ea a fost cea care a deschis un subiect arzător: "De ce te rățoiești?"

Roberta> „Ideea e că...”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Roberta: Ideea e că dacă ele vin cu ceva, vin și eu și nu o să se termine nicioadată.

Julia: E vorba de chestiile astea care sunt mici săgeți ca să atace pentru că ea se așteaptă ca noi să venim să deschidem subiectul acela aici.

Roberta: Și voi când sunteți în vestiar și-mi aruncați săgeți și eu tac din gură?

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Julia: Ce săgeți ți-au fost aruncate?

Roberta: Păi au fost încheiate subiectele.

Julia: Uite, din nou. Acum nu vrea să se mai certe, dar acum aduce alte chestii care nu au treabă.

În tot acest moment, Sebastian nu a intervenit. Ce părere are acesta, care se află într-o cunoaștere cu Roberta? Pentru a afla mai multe, urmărește emisiunea “Casa Iubirii”, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI