"Un pedofil din Baia Mare a fost demascat de jandarmi. Bărbatul a fost oprit de un echipaj pe stradă, atunci când era însoțit de 3 băieți minori. Când a fost luat la întrebări, a început să se bâlbâie, apoi a mărturisit că are o relație cu unul dintre băieți și că și-a tatuat chiar și numele lui pe braț. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Abuzatorul care și-a tatuat victimele pe braț

Seara trecută, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină la un supermarket din Baia Mare unde ar fi avut loc o spargere. La fața locului, au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori de 13 și 14 ani. Din echipajul de jandarmi făcea parte și o femeie, care a simțit că invidul are ceva de ascuns.

Individul a recunoscut că este atras de copii și apoi i-a confesat jandarmeritei adevărul tulburător.

"Are afinități, simpatii pentru minori. Pentru băieți. A întreținut relații sexuale cu aceștia și cu alți bărbați. Analizând comportamentul minorilor, m-a dus gândul la faptul că aceștia nu sunt în confortul lor în prezența adultului", a declarat jandarmerița.

Individul a fost imediat dus la secția de poliție și a fost legitimat.

Oamenii legii au constatat că aveau de a face cu un infractor mai vechi, care în trecut a fost condamnat pentru mai multe furturi și tâlhării. Când i-au controlat telefonul, au descoperit nenumărate materiale pornografice cu minori. În plus, bărbatul le-a arătat anchetatorilor că și-a tatuat pe braț numele unui băiețel cu care ar fi întreținut relații intime.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a fost reținut și este cercetat acum pentru viol asupra unui minor în formă continuată.

Citește și: VIDEO- Scandalul abuzurilor: responsabilii se ascund. Autoritățile spun că au aflat târziu, iar DGASPC nu dă explicații: "Nu pot să vorbesc"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: