Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un bărbat și-a tatuat victimele pe braț. Jandarmerița: "Are afinități, simpatii pentru minori. Pentru băieți"

Un bărbat a recunoscut unei jandarmeițe că are simpatii pentru minori. Mai mult decât atât, bărbatul, cunoscut pentru abuz asupra copiilor, ar avea victimele tatuate pe braț.

Redactia Stirile Kanal D,

Pedofilul care își tatua victimele pe braț [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Un pedofil din Baia Mare a fost demascat de jandarmi. Bărbatul a fost oprit de un echipaj pe stradă, atunci când era însoțit de 3 băieți minori. Când a fost luat la întrebări, a început să se bâlbâie, apoi a mărturisit că are o relație cu unul dintre băieți și că și-a tatuat chiar și numele lui pe braț. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Abuzatorul care și-a tatuat victimele pe braț

Seara trecută, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină la un supermarket din Baia Mare unde ar fi avut loc o spargere. La fața locului, au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori de 13 și 14 ani.

Din echipajul de jandarmi făcea parte și o femeie, care a simțit că invidul are ceva de ascuns.

Individul a recunoscut că este atras de copii și apoi i-a confesat jandarmeritei adevărul tulburător.

"Are afinități, simpatii pentru minori. Pentru băieți. A întreținut relații sexuale cu aceștia și cu alți bărbați. Analizând comportamentul minorilor, m-a dus gândul la faptul că aceștia nu sunt în confortul lor în prezența adultului", a declarat jandarmerița.

Individul a fost imediat dus la secția de poliție și a fost legitimat. Oamenii legii au constatat că aveau de a face cu un infractor mai vechi, care în trecut a fost condamnat pentru mai multe furturi și tâlhării. Când i-au controlat telefonul, au descoperit nenumărate materiale pornografice cu minori. În plus, bărbatul le-a arătat anchetatorilor că și-a tatuat pe braț numele unui băiețel cu care ar fi întreținut relații intime.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul a fost reținut și este cercetat acum pentru viol asupra unui minor în formă continuată.

Citește și: VIDEO- Scandalul abuzurilor: responsabilii se ascund. Autoritățile spun că au aflat târziu, iar DGASPC nu dă explicații: "Nu pot să vorbesc"

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI