Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Un cappuccino pentru cei mai pofticioși. Cum arată cea mai mare băutură și unde se poate găsi

În această perioadă, odată cu vremea ploioasă, suntem determinați să căutăm cele mai bune oferte de ceaiuri sau cafele! Iată care este cel mai mare cappucino!

Redactia Stirile Kanal D,

Un cappuccino pentru cei mai pofticioși [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Vremea ploioasă cum este, astăzi, în Capitală, îi determină pe mulți să caute cele mai bune ceaiuri sau cafele care să le mai însenineze ziua. Colega mea, Mădălina Lambrinoc a descoperit cel mai delicios și mare cappuccino pe care l-am putea savura. Bună ziua, Mădălina!’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Un cappuccino pentru cei mai pofticioși

,,Bun găsit tuturor! Iată cum începe o zi cu adevărat bună pentru iubitorii de cafea! Am aici cel mai mare capucino din București, echivalentul a șapte capucino normale în vreme ce un cappuccino normal măsoară aproximativ două sute de mililitri, acest cappuccino ne firesc ajunge la 1,4 patru litre. Conține 6 shoturi de espresso lapte și cremă de lapte, însă nu vă speriați!

Puteți opta și pentru varianta fără cofeină. De asemenea, de ales aveți și când vine vorba despre lapte. Puteți opta pentru laptelenormal de vacă sau pentru cel vegetal de ovăz sau chiar mazăre.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Urzicile, trufandalele sezonului. Prețul unui kilogram a ajuns la o sumă uriașă!

Dacă sunteți iubitori de arome și aici există o sumedenie de variante, începând de la familie cacao, de exemplu acesta are cacao,până la nuci caramelizate, sau chiar dovleac.

Un lucru este cert, pe noi ne-a cucerit deja acest capucino gigant’’.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI