Scene șocante au avut loc în Sectorul 5 din Capitală. Un copil de 12 ani a fost amenințat cu un cuțit de un individ, în drum spre școală. Cum s-a întâmplat totul ne spune colega mea, Adina Iliescu. Bună seara, Adina!, a transmis Cristian Sabbagh.

Copil amenințat în drum spre școală

Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, atunci când băiatul de 12 ani se îndrepta către școală.

În apropierea instituției, însă un individ ar fi aruncat un obiect pe jos chiar în fața trotinetei cu care mergea băiatul.

Copilul s-a dezechilibrat și a căzut la pământ, moment în care bărbatul l-a amenințat cu un cuțit și ar fi încercat să-i fure banii. O altă persoană însă a văzut întreaga scenă și a intervenit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Speriat, cel mic i-a povestit totul dirigentului care i-a alertat părinții. Mama copilului a depus o plângere penală la poliție, iar oamenii legii au demarat o anchetă. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de tâlhărie calificată și se fac verificări pentru depistarea făptașului, a transmis Adina Iliescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si