Tragedia s-a produs în clipa în care a început ploaia torențială, iar tatăl și fiul său s-au adăpostit în tunel, transmite Orșova 24.

Citește și: Intervenție de urgență, după ce două persoane au fost îngropate de vii de un mal de pământ

"Cele două persoane din Orșova, tatăl și fiul său minor se aflau la pescuit. Din cauza ploii aceștia s-au refugiat in tunelul feroviar, moment in care au fost acroșați de tren", au transmis cei de la ISU.

Citește și: S-a izbit de un stâlp de iluminat, apoi s-a răsturnat, în timpul examenului auto

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Cu puţin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare pentru salvarea victimelor unui accident feroviar, produs în tunelul Coramnic, pe raza municipiului Orşova. La locul evenimentului, a fost mobilizat şi un echipaj SAJ cu medic”, a transmis ISU Mehedinţi.

Operațiune de urgență la fața locului

La locul evenimentului, a fost mobilizat și un echipaj SAJ cu medic, au transmis autoritățile locale.

La sosirea salvatorilor, cele două persoane acroșate de tren se aflau în stare de conștientă. După acordarea primului ajutor medical, pompierii au transportat victimele cu ajutorul tărgilor lopată și a saltelei vacuum la ambulanțele SMURD și SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citește și: O femeie a fost jefuită și agresată în gara din Brașov. Suspectul a fost reținut

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Citește și: Mărturiile victimelor din trenul morții: „Un copil, ai cărui părinți probabil muriseră, plângea. A murit și el după puțin timp”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si