Vecinul, cel care a și reușit să surprindă incidentul, a încercat să contacteze Poliția Florești, doar că răspunsul pe care l-a primit l-a șocat. Autoritățile i-au spus că nu pot interveni  "dacă nu sunt daune"  și au precizat că ar fi nevoie de o   "sesizare în scris"

Citește și: Un adolescent a făcut prăpăd pe șosele. A furat o mașină, iar apoi a intrat cu ea într-un cap de pod și o staţie de autobuz

"Acum câteva minute vecinul meu a surprins aceste imagini din fata blocului. Str. Gheorghe Doja Fn. Florești. A sunat la Poliția Florești și i s-a spus că trebuie făcută sesizare în scris și dacă nu sunt daune ei nu pot interveni. Judecați și voi și distribuiți sa vadă lumea cum Poliția Florești nu-și face treaba", a fost mesajul scris de un localnic pe un grup de Facebook destinat șoferilor din Cluj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

"Părinții trași la răspundere!!!", "Tulai doamne, câți ani are copilul ăla?” şi "Vă dă pruncu lecții de condus.

Legat de daune, sunt, gardul e rupt! " au fost doar câteva dintre comentariile internauților care s-au arătat şocaţi de incident. 

Ce au transmis polițiștii

„La data de 18 februarie a.c, în jurul orei 13.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere, pe o strada din localitatea Florești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, însă nu a fost identificată nicio persoană.

S-a stabilit contact cu apelantul, care a furnizat imagini suprinse, aflate la baza sesizării.

În cauză au fost demarate verificări, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale.

Totodată, în funcție de rezultatul acestora, urmează a fi informați și reprezentanții DGASPC”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Poliției.

Citește și: Trei persoane implicate în scandalul dintr-o pădure din Argeș au fost reținute pentru ultraj. Aceștia i-au atacat pe pădurari cu drujba


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si