Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un crăciun nonconformist. La modă sunt decorațiunile „cu susul în jos”

Anul acesta este la modă Crăciunul... cu susul în jos! Nu este nicio glumă, ci noul trend de peste Ocean, al decorațiunilor de sărbători.

Maria Stiuca,

Un crăciun nonconformist [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Amenajările cu susul în jos devin tot mai populare în rândul clienților, iar magazinele și-au amenajat spațiile de-a dreptul spectaculos, astfel încât toată lumea să își dea seama de beneficiile acestui stil nonconformist”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Noua modă: Crăciunul „cu susul în jos”

Nu întoarceți imaginea, nu este nicio iluzie optică! Decorațiunile din imagine sunt, de fapt, mai mulți brazi răsturnați. Sau, mai bine spus, amplasați cu susul în jos.
Acest stil de decorațiuni presupune ca bradul să fie așezat cu vârful în podea și baza în sus, astfel încât să arate ca un candelabru. Stilul atipic și nonconformist a luat amploare anul acesta, când specialiștii în decorațiuni interioare și-au dat seama că economisesc mai mult spațiu dacă întorc bradul invers.

Iar clienții s-au arătat neașteptat de receptivi.

Citește și: VIDEO- Vedetele și decorațiunile de Crăciun. Cele mai frumoase ornamente create de vedetele din Cluj

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Copacii întorși invers nu sunt singurii care cuceresc clienții anul acesta. Stilul nonconformist se extinde și asupra tematicii cromatice.
Însă, poate cea mai stranie alegere când vine vorba de culoarea decorațiunilor este culoarea roz. Sezonul de iarnă este influențat puternic de succesul filmului Barbie, astfel încât producătorii de ornamente și specialiștii în decorațiuni s-au conformat cerințelor și au gândit aranjamente inspirate de culoarea vestitei păpuși pentru copii.


Decorațiunile de sărbătoare sunt subiectul preferat de pe buzele tuturor, sezonul acesta, cu atât mai mult cu cât, de la an la an, trendurile se schimbă, iar clienții își doresc să fie în pas cu moda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI