„Dacă nu interveneau rapid, aș fi fost mort acum!”

Aproape 300 de muncitori se aflau în mină în momentul în care s-a produs explozia devastatoare. Mare parte dintre ei au fost scoși din galeriile care sunt la peste 200 de metri adâncime, în urma intervenției de urgență a echipajelor de salvare.

Citeste si: Incendiu devastator în mină. Cel puțin 11 mineri au murit și alți zeci sunt blocați în subteran

„Nu vedeam nimic! M-au prins și m-au tras la suprafață!” 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru 46 de mineri nu s-a mai putut face, însă, nimic. Mai mult și una dintre echipele de salvare care au fost trimise să intervină a pierdut contactul cu cei de la suprafață. Ulterior, s-a aflat că cei 6 pompieri au murit încercând să-i salveze pe ceilalți.

Citeste si: Pompierii români care se luptă în infernul din Grecia, apreciați de localnici

În prezent, în mină sunt încă 35 de persoane, despre care echipele de la suprafață nu au nicio informație. Șeful minei, adjunctul acestuia și șeful de șantier au fost arestați în urma acestei tragedii.

Citeste si: Să vezi și să nu crezi! Cum arată o piatră funerară, care a făcut înconjurul lumii. Localnicii au rămas șocați când au văzut cine este înmormântată acolo


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si