Imaginile socante cu adolescentii umblant in agonie pe strazi fac inconjurul tarii, dar nimeni nu aude strigatul disperat al parintilor care se lupta singuri sa si salveze copiii de la moarte. Va avertizam ca urmeaza imagini cu puternic impact emotional!

Sunt imagini socante- filmate deja in toate orasele Romaniei. Sute de tineri- zdruncianti de efectele halucinate ale unor substante stranii, umbla ca teleghidati pe strazi.

Toti acesti tineri- multi minori- au cazut rand pe rand prada fenomenului numit "zombie". Iar numarul celor subjugati de periculosul drog e tot mai mare.

Practic, vorbim despre niste substante ieftine, pe care dealerii le procura de prin China sau India, si despre care nu se cunoaste mare lucru.

Nu se stie ce contin si nici cum poate fi combatut efectul lor care e de-a dreptul devastator.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ultima zi la plajă! Turiștii se despart cu greu de litoral

Citeste si: Florentin Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie, pentru a nu-i face rău soţiei sale, Gabriela Firea

Citeste si: VIDEO| Clipe sfâșietoare la înmormântarea lui Ducu Darie! Imaginile durerii de la Cimitirul Bellu

Acest tanar avea doar 16 ani cand a intrat in lumea intunecata a drogurilor.  In ultimii ani le-a incercat pe toate: substante chimice sau din plante, orice ii promitea o stare de bine.

Acum are 26 de ani si e in recuperare. Din pacate nu sunt multi cei salvati- dar sunt multi cei care se apuca tot mai devreme sa consume droguri.

Iar autoritatile ignora fenomenul cu toate ca au cifrele cutremuratoare in fata. Nu exista programe de consiliere, nu exista nici centre de recuperare.
De fapt, unele exista, doar ca nu functioneaza.

Iata cum o cladire care ar fi trebuit sa gazduiasca pentru tratament sute de toxicomani zace cu lacatul pe usa.

Centrul din comuna Dejani, judetul Brasov, a fost construit cu peste 1 milion de euro, insa sta inchis si nimeni nu a vrut sa ne explice de ce!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si