„A lăsat lucrările pe banca lui și cu ambele mâini s-a înfipt în capul lui de l-a ridicat de pe scaun”, povestește mama copilului. Învățătoarea în vârstă de 65 de ani predă matematică la clasele primare iar incidentul s-a petrecut la finalul unui test. Dascălul le-ar fi spus elevilor să împăturească lucrarea în două, însă băiețelul agresat ar fi împăturit hârtia de 4 ori, lucru care a scos-o din sărite pe femeie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

„A făcut pe el. El a zis: n-am mai putut să mă mai țin și când m-a tras de păr m-am scăpat pe mine”. Mama băiatului agresat a aflat de incident atunci când s-a dus să îl ia pe cel mic de la școală. S-a dus imediat să îi ceară socoteală dascălului. „Mi-a zis: auzi, fată, păi mi-a îndoit o hârtie în 4. Ce, își bate joc de mine?! A zis: nici nu mă interesează, mergi unde vrei.

Mi-a întors spatele și a plecat în clasă.” Revoltați de atitudinea învățătoarei, părinții elevului agresat au făcut plângeri la direcțiune, la Protecția Copilului și la Poliție.

Camerele de supraveghere din clasă nu au funcționat în momentul în care a avut loc incidentul, iar acesta este unul dintre motivele pentru care părinții se tem ca acest caz va fi mușamalizat. Șeful și colegii cadrului didactic îi iau apărarea, ba chiar dau vina pe elev pentru incidentul revoltător: „Se putea aplana pentru că nu l-a bătut, l-a ciufulit puțin.

Și copilul are probleme de comportament.” Învățătoarea a fost suspendată de la clasă, dar nu și din învățământ. Nu a fost de găsit pentru un punct de vedere. Între timp, băiatul s-a întors în clasă, dar este nevoit să facă ședințe de consiliere cu un psiholog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si