Zverev, al 12-lea jucător, servea la 2-2 în setul al patrulea al meciului său împotriva lui Jannik Sinner, locul 6, când s-a dus brusc la arbitrul de scaun James Keothavong și a arătat spre fanul care stătea într-o secțiune din spatele arbitrului.

”Nu este acceptabil”

"Tocmai a spus cea mai faimoasă frază a lui Hitler care există în această lume", i-a spus Zverev lui Keothavong.

"Nu este acceptabil". Keothavong s-a întors cu spatele și i-a cerut suporterului să se identifice, apoi le-a cerut fanilor să fie respectuoși cu ambii jucători. Apoi, în timpul schimbării, la scurt timp după ce Zverev și-a făcut servirea, fanul a fost identificat de spectatorii așezați lângă el și a fost îndepărtat de securitate. 

Citește și: EXCLUSIV- Bianca Ghelber, campioană europeană la aruncarea ciocanului: ”Am învățat sa apreciez mai mult tot ceea ce am”

Alexander Zverev - tenismen

Alexander Zverev - tenismen

[Sursa foto: Daily Mail]

"O remarcă denigratoare a fost îndreptată către Alexander Zverev", a declarat purtătorul de cuvânt al Asociației americane de tenis, Chris Widmaier. "Fanul a fost identificat și escortat din stadion". Zverev a declarat după meci că a mai avut parte de comentarii disprețuitoare din partea fanilor, dar nu cu Hitler. 

”Dacă nu reacționez, cred că este rău din partea mea”

"A început să cânte imnul lui Hitler, care a fost pe vremuri.

Era "Deutschland Uber Alles" și a fost puțin cam mult", a spus Zverev.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Simona Halep suferă după ce nu mai este în Top 1000 WTA și ia în calcul retragerea: „A fost uzură foarte mare emoțională și mentală”

Fanul a fost identificat de spectatorii așezați lângă el și a fost îndepărtat de securitate. 

Fanul a fost identificat de spectatorii așezați lângă el și a fost îndepărtat de securitate. 

[Sursa foto: Kenny Ducey - X]

"Totuși, cred că s-a implicat mult timp în meci. Nu mă deranjează, îmi place când fanii sunt zgomotoși, îmi place când fanii sunt emoționali. Dar cred că eu fiind german și nefiind foarte mândru de această istorie, nu este un lucru grozav și cred că el stând într-unul din primele rânduri, cred că mulți oameni l-au auzit. Așa că, dacă nu reacționez, cred că este rău din partea mea".

Zverev a continuat să piardă acel set când a început să se lupte cu condițiile de umiditate, după ce Sinner a avut crampe puternice în setul al treilea. Dar Zverev și-a revenit și a câștigat setul al cincilea, încheind un meci care a durat 4 ore, 41 de minute. El va juca împotriva campionului Carlos Alcaraz în sferturile de finală. Zverev a spus că nu a fost greu să treacă peste remarca fanului.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Verdictul în cazul dopajului Simonei Halep a fost amânat. Sportiva trece prin clipe grele: „E foarte dezamăgitor”

"Este pierderea lui, ca să fiu sincer, să nu asiste la ultimele două seturi ale acelui meci", a spus Zverev.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si