Hoțul cu abilități de Spider-Man

Polițiștii spun că ochise o geacă de firmă și n-a vrut să plece fără ea așa că a făcut pe acrobatul. Acum, hoțul e căutat și dacă va fi prins, riscă să fie pedepsit pentru că și-a însușit bunul altcuiva.

Citeste si: VIDEO| A fost prins tânărul bănuit că este autorul jafului fulgerător dintr-o cafenea din judeţul Suceava

Comunicatul amuzant emis de Poliția Locală

Amuzant a fost și comunicatul emis de reprezentanții Poliției Locale din Galați.

„După o noapte petrecută într-un apartament, pe str. Gh. Petrașcu, trei tineri nu au vrut să plece fără o amintire- o geacă de firmă, pe care o ochiseră de cu seară. Fără să stea pe gânduri, unul dintre ei, ca o maimuță, s-a agățat de țevi și în câteva secunde a ajuns la etajul unu, a luat geaca și a coborât.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Jaf armat într-o cafenea din Suceava

Văzând ”performanța” acestuia nu poți să nu te întrebi dacă Charles Darwin a avut dreptate. Omul se trage din maimuță sau tinde să devină maimuță?
Dacă cineva îi recunoaște sau poate să dea amănunte este așteptat la sediul poliției locale.”

Citeste si: Un bărbat dispărut de trei luni, găsit mort în pădurea Băneasa din București. Alexandru Coman era un cunoscut om de afaceri din Sibiu

VIDEO- Imaginile surprinse de camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si