Zece persoane și-au pierdut viața, iar 22 au fost rănite într-un incendiu care a cuprins sâmbătă clădirea RJ Mall din Karachi, potrivit publicației Dawn.com.

Citește și: VIDEO. Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial. "S-a auzit un zgomot uriaș și totul s-a acoperit de fum"

Într-o postare pe X (fostul Twitter), primarul orașului Karachi, Murtaza Wahab, a spus: „Până acum pot confirma 10 victime și alte 22 de persoane au fost rănite”.

Oficialul pakistanez a declarat că incendiul a fost stins și că toate victimele au fost transportate la spitalele din oraș.

Unele victime sunt în stare gravă

Anterior, ofițerul de poliție Summaiya Syed a declarat pentru Dawn.com că nouă cadavre au fost aduse la spitale- opt la Centrul Medical Postuniversitar Jinnah (JPMC) și unul la Spitalul Civil Karachi (CHK). 

Oficialul a mai spus că un tânăr de 18 ani a fost internat în prezent la Spitalul Civil Karachi.

Comisarul adjunct al districtului de est Altaf Shaikh, care supraveghea personal operațiunea de salvare, a declarat că alte 30 de persoane au fost salvate, dar starea lor este sub monitorizare și evaluare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

incendiu mall

Incendiul de la mall, cel puțin 30 de victime

[Sursa foto: Dawn.com]

Șeful pompierilor a adăugat că toată clădirea a fost curățată până la etajul al patrulea, în timp ce ultimul etaj, al cincilea, era în curs de verificare.

Cauza exactă a incendiului va fi stabilită după o anchetă adecvată și după finalizarea operațiunii de salvare.

Clădirea mall-ului găzduia centre comerciale, birouri de call-center și firme de software.

incendiu mall

Mall-ul se află în centrul orașului Karachi

[Sursa foto: Facebook]

Operațiune de salvare a 50 de persoane, captive în mall

Purtătorul de cuvânt al pompierilor a declarat presei că aproape 50 de persoane erau prinse în mall-ul RJ, la momentul sosirii echipajelor de salvare.

Citește și: Cum acționa femeia care a incendiat cinci case în mai puțin de jumătate de an? Făcea totul în miezul zilei: „Voi stați și n-aveți griji și ardeți”

El a adăugat că au fost evacuate 35 de persoane în primele zeci de minute ale intervenției. Unele dintre persoanele salvate erau inconștiente și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si