Un incendiu violent s-a aprins marți seara la târgul de Crăciun din Berlin! O persoană a postat un videoclip în mediul online, în care se vede cum coloana uriașă de fum se ridică deasupra pieței populare din Germania.

Două tarabe au ars ca o torță

De asemenea, turiștii din zonă au fost evacuați din fața Rotes Rathaus, însă din păcate, doi dintre ai au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

Aceștia prezentau câteva răni, însă acum sunt în stare stabilă, conform informațiilor oferite de serviciile de urgență. Focul a fost stins într-un final de pompieri, iar zona a fost declarată din nou una sigură.

Incendiu târg Crăciun Berlin

Două persoane au ajuns la spital, după un incendiu izbucnit în târgul de Crăciun din Berlin.

[Sursa foto: X]

Citește și: Târgul de Crăciun de la Hala Laminor, un pericol de tip "Colectiv" pentru bucureșteni? Dezvăluire-bombă: Hala nu are autorizație de securitate la incendiu!

Din păcate, pagubele au fost însemnate, respectiv două tarabe care vindeau produse de sezon au ars ca o torță.

Publicația germană Bild a afirmat că, în timp ce echipele de pompieri se luptau cu focul, două cartușe mici de gaz au explodat. 

Alertă sporită în toate târgurile de Crăciun din Europa

Evenimentul trist are loc la doar o săptămână, după ce două persoane au fost arestate în Renania de Nord-Westfalia și Brandenburg după ce ar fi plănuit atacuri în piețele de Crăciun. Anul acesta, alerta de securitate a fost ridicată în toate târgurile din Europa, din cauza temerilor legate de un posibil atac terorist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În anul 2016 a avut loc cel mai șocant atac terorist într-un târg de Crăciun. Atunci în Piața Breitscheidplatz, 12 persoane au murit, iar 48 au fost grav rănite, după ce un camion condus de un tunisian a intrat în mulțime.

Incendiu târg Crăciun Berlin

Un incendiu violent a izbucnit în târgul de Crăciun din Berlin.

[Sursa foto: X]

Citește și: Anunțul făcut de Administrația Națională de Meteorologie. În această săptămână sunt anunțate ninsori în Capitală

Atunci, el a reușit să fugă, dar câteva zile mai târziu a fost prins de poliția italiană, care l-a împușcat mortal.

"Acest incident din capitala germană nu va spori încrederea- dar toate semnele arată că turiștii britanici s-au decis în număr mare ca oricând să viziteze piețele europene de Crăciun, iar anulările sunt foarte puțin probabile”, a declarat Simon Calder pentru Independent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si