Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine în aceste momente cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 si ambulanța SMURD TIM, în localitatea Babașești, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someș cu un autovehicul. La fața locului a fost solicitat și elicopterul Smurd.

Potrivit primelor informații, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă, în stare conștientă, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Un tânăr de 17 ani, din Satu Mare, a căzut cu bicicleta pe traseu

În timp ce se afla pe un traseu de downhill, din stațiunea Șuior, un tânăr de 17 ani din Satu Mare a căzut cu bicicleta. Prietenii săi au sunat de urgență la 112.

În Stațiunea Șuior, un tânăr de 17 ani a căzut cu bicicleta. Acesta acuză dureri la nivelul bazinului.

El a fost găsit pe traseul din downhill din Șuior. Prietenii săi au sunat imediat la 112. Accidentatul a fost preluat și transportat de ambulanța din dotarea SPJ Salvamont Maramureș care ulterior a făcut joncțiunea cu echipajul SMURD.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Salvatorii se retrag la bază.

Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni

Salvamontiștii din Maramureș caută, încă de duminică seară, un bărbat de 89 de ani. El nu are probleme de sănătate, însă a plecat în pădure la cules de ciuperci și nu s-a mai întors acasă.

Salvamontiștii maramureșeni caută încă de duminică seară un bărbat în vârstă de 89 de ani, fără probleme medicale, care a plecat în pădure la cules de ciuperci.

El nu a mai revenit acasă și nici nu a apărut în locul în care era stabilit punctul de întâlnire cu rudele. După 5 ore de la dispariția bărbatului, rudele acestuia au dat alarma sunând la 112.

Bărbatul a fost căutat duminică 

„Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures s-au constituit în 2 echipe de cautare si au plecat de la baza Cavnic spre zona mentionata mai sus.

Vor fi utilizate în cautarea batranului echipamentele din dotarea serviciului, utv-ul pentru deplasarea in zona cu acces dificil precum si drona cu termoviziune si binoclul cu termoviziune si telemetrie”, potrivit Salvamont Maramureș. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Căutările de duminică au fost întrerupte spre dimineață, după mai bine de 6 ore. Traseul pe care se presupunea că ar fi coborât bătrânul, potrivit spuselor apropiaților, a fost verificat din scoarță în scoarță, inclusiv cu drona cu termoviziune. Din nefericire, salvatorii nu au găsit nimic.

Căutările se vor relua în cursul dimineții de luni, după ce Poliția va face din nou câteva verificări, potrivit sursei menționate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si