„E prima oară în viața mea în care fac așa ceva.... dar nu știu... m-a măcinat!” 14.02.59
Îți cumpăr casă, îți pune totul pe masă și tu fugi cu altul... nu îmi exprim chestia asta, să spună lumea!”, spune acum bărbatul.

El este individul de 35 de ani care- turbat de gelozie și de furie- și-a înjunghiat soția de care se despărțise recent într-un parc din Alexandria- județul Teleorman.

Cei doi se întâlniseră acolo pentru ca fetița și băiatul pe care-i au împreună să se revadă.

Cea mică locuiește cu mama- iar minorul cu tatăl. Bărbatul povestește că între ei s-a iscat o dispută aprinsă care pe el l-a înnebunit atât de tare încât a scos un cuțit din buzunar și – sub ochii celor doi copii, de 5, respectiv 7 ani, a comis groaznica faptă ce se putea sfârși cu moarte de om!

Un individ care și-a înjunghiat soția în fața copiilor, este liber

Agresorul susține că soția i-ar fi furat banii și lucruri din casă și că l-a părăsit pentru alt bărbat. Înnebunit de furie, omul a pus mâna pe cuțit, să se răzbune.

Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale- iar pe numele lui polițiștii au emis un ordin de restricție care îi interzice să se mai apropie de nevastă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Pe ea am găsit-o în apartamentul din Alexandria- unde stă cu chirie împreună cu concubinul. E bandajată la picior și spune că nu ar fi fost prima oară când ar fi picat victimă bărbatului. De aceea l-ar fi părăsit.

„Nu am mai vrut să stau cu el. E un om agresiv, violent, consumă alcool frecvent!”, spune femeia.

Părinții încearcă să-l scuze pe individul care și-a înjunghiat soția

„A făcut o boacănă mare, păcat, au doi copii!”, spun vecinii.

Șocați- părinții bărbatului povestesc că fiul lor ar fi fost plecat la muncă în Franța ani de zile- a strâns bani să cumpere o casă... i-ar când s-a întors și-ar fi dat seama că nevasta îi pune coarne și... îl fură!

„I-a întins cursă, apoi l-a părăsit!”, susțin părinții bărbatului.

„Mi-a furat banii, 20 de milioane”, spune bărbatul.

Telenovela sângeroasă va fi tranșată de anchetatori- care îl cercetează pe bărbat pentru violență în familie și port ilegal de obiecte periculoase.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si