Cristian, tânărul în vârstă de 25 de ani care a dispărut în viitura din Italia, este în continuare de negăsit. Salvatorii s-au întors și astăzi la locul tragediei, însă nici urmă de român. Patricia și Bianca, fetele care îl însoțeau, au fost descoperite ieri fără viață, iar rudele și prietenii acestora sunt în stare de șoc. Imaginile dramatice din timpul intervenției pompierilor, în care cei trei prieteni stăteau îmbrățișați în mijlocul puhoiului de apă, au făcut înconjurul presei internaționale.

Vă avertizez, urmează un material cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Căutări fără încetare pentru găsirea lui Cristian, românul dispărut în viitura din Italia

După mai bine de 48 de ore de la dispariție, Cristian este încă de negăsit. Pompierii și voluntarii l-au căutat fără oprire. Au fost chemați scafandrii, au fost ridicate elicoptere, însă eforturile au fost fără rezultat. Trupurile neînsuflețite ale Biancăi și Patriciei au fost descoperite după două zile de căutări la opt sute de metri depărtare de locul tragediei.

Cei trei prieteni au fost înghițiți de ape, vineri. Au venit la plajă și au fost surprinși de viitura puternică pe o mică insulă în mijlocul apelor, într-un loc frecventat de localnicii din Premariaco. Palma de pământ pe care erau refugiați a fost imediat acoperită de puhoaie, iar tinerii nu au mai reușit să reziste până la sosirea pompierilor.

S-au îmbrățișat în fața morții, însă au fost luați de apă cu doar câteva clipe înainte ca un elicopter de salvare să ajungă la ei. Salvatorii au pierdut lupta contra cronometru. Cu toate că au aruncat corzi de care să se agațe, tinerii nu au mai reușit să le apuce.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acasă, la Satu Mare, rudele și prietenii sunt împietriți de durere. Pe paginile de socializare, curg mesajele de condoleanțe, iar cei care îi cunoșteau abia își mai găsesc puterea să vorbească.

El, un băiat cuminte, ea, o fată cuminte... cum vă spun, un înger de fată, un înger. A venit și a zis nașă nu stau mult că mă duc cu Cristian la mămica lui și apoi când mă întorc, ne oprim pe aici, a zis, așa a și făcut. Și de atunci nu am mai văzut-o, pentru ultima dată am văzut-o atunci..., a spus nașa Biancăi.

Foarte trist, foarte greu... foarte greu, foarte greu. Am plâns mult, toată lumea... a plâns și părintele la biserică, a spus o vecină.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Căutările în cazul lui Cristian vor continua, au anunțat autoritățile din Italia. În paralel, a fost deschisă o anchetă care va stabili dacă cei trei români puteau fi salvați sau nu.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat. A murit după ce a mâncat un desert gătit de iubita sa: "Ar fi dormit lângă cadavru". Ce i-a făcut femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si