Un ucenic al gurului Gregorian Bivolaru este acuzat că a făcut avere după ce a agresat mai multe persoane. Instructorul de yoga este bănuit că ar fi organizat un grup infracțional ce se ocupă cu fapte grave. Prejudiciul adus este de aproape un milion și jumătate de euro. 13 percheziții au fost organizate în această dimineață la diverse locații din București și Ilfov, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ce fapte ar fi făcut acesta

Ne aflăm la una dintre adresele unde au loc aceste percheziții, și asta pentru că polițiștii ridică în aceste momente documente, dar și probe pentru că procurorii au suspiciunea că în perioada 2012-2024, mai mulți indivizi, printre care și un instructor  de yoga ar fi racolat tinere din medii defavorizate, iar mai apoi le-ar fi obligat să facă videochat. Vorbim despre opt tinere, care ar fi fost manipulate prin aceste tehnici și le-ar fi promis acest lider al grupării instructorul de yoga faptul că pot crește spiritual, în schimbul producerii mai multor materiale intime.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Cine este instructorul de yoga din Capitală, discipol al lui Gregorian Bivolaru, ridicat de mascați. Ce acuzații îi aduc procurorii DIICOT

În tot acest timp, cei cinci suspecți în acest dosar au profitat de pe urma tinerelor și au câștigat nu mai puțin de 1,4 milioane de euro. Concret, victimele erau racolate, iar mai apoi plasate în diferite apartamente din București și Ilfov și erau controlate pentru că exista un grup pe o rețea de socializare, unde tinerele trebuiau să specifice când încep și când termină activitatea din videochat.

Pe de altă parte, în 2019, o altă tânără ar fi fost abuzată de către liderul grupării, respectiv instructorul de Yoga, iar ulterior fata a fost convinsă de acest individ să nu depună plângere penală la poliție. Așteptăm așadar să vedem ce se va întâmpla, pentru că după ce se vor încheia aceste percheziții, toți cei cinci indivizi vor fi duși la audieri, unde vor da explicații în acest dosar penal deschis pentru fapte grave.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si