Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Un jandarm este acuzat că ar fi desfigurat în bătaie două tinere

O poveste încâlcită de iubire ar fi fost tranșată cu pumnul de către un jandarm din Călărași, acuzat că ar fi desfigurat în bătaie două tinere.

Iulian Ciurea,

Jandarm acuzat că ar fi desfigurat două fete

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mădălin- jandarmul care și-ar fi terorizat iubitele- a intrat în vizorul anchetatorilor la sfârșitul anului trecut- atunci când Otilia- o tânără afaceristă- în vârstă de 24 de ani- îndrăgostită de el- s-a plâns că individul ar fi desfigurat-o în bătaie.

7 zile a stat în spital ca să se refacă după loviturile încasate de la individ- apoi a cerut și a primit ordin de protecție.
Când a văzut că are interzis să se apropie de ea- Mădălin ar fi turbat- iar în mintea lui ar fi încolțit un gând nebunesc. Împreună cu un prieten- tot jandarm- s-ar fi dus lângă casa tinerei- ar fi turnat benzină peste mașină și i-ar fi dat foc!

Jandarmul este acuzat că ar fi desfigurat în bătaie două tinere

La începutul anului ar fi snopit în bătaie o altă tânără- cu care avusese o relație de lungă durată- dar de care se despărțise între timp.

Pe ea- Mădălin ar fi lovit-o într-un local- spun anchetatorii. Prietenul lui- care susține că era de față la scene- e în stare să jure că nu ar fi fost vorba de vreo agresiune.

„A avut loc un schimb de replici, a fost ceva de genul bagă-ți mințile în cap!”, susține prietenul jandarmului.

Speriată, a fugit acasă și i-a povestit totul mamei- care a convins-o să depună plângere penală împotriva lui.
Doar că- în drum spre secție- jandarmul le-a prins din urmă și le-ar fi aplicat câte o corecție violentă amândurora. Vecinii nu prea cunosc povestea și sunt șocați să afle abia acum totul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cel mai bun prieten al jandarmului acuzat de agresiuni spune că povestea ar fi una destul de încâlcită- dar deloc presărată cu violențe. Concret- Mădălin ar fi trăit episoade de iubire cu ambele victime!

„Otilia a intervenit în relația celor doi. Au avut o relație pe lângă relația, cum ar fi. Timp de trei luni de zile. Loredana a aflat într-un final, au încercat să aplaneze. A luat-o de mică, a îmbrăcat-o, a ținut-o la școală! Lucrurile au degenerat când el s-a despărțit de Loredana, pentru că a vrut să rămână cu Otilia!”, spune prietenul jandarmului.

Prietenul jandarmului spune că nu le-a bătut pe tinere

Doar că anumite certuri iscate între ei- l-ar fi bulversat mai rău și s-a hotărât să renunțe și la această idilă. Iar tânăra ar fi vrut să se răzbune prin acuzațiile de agresiune.

Nici pe mama Loredanei nu ar fi lovit-o- așa cum este acuzat de anchetatori. Prietenul lui spune că a fost martor și la acel episod.

Jandarmul a fost arestat preventiv în urmă cu o zi.

Potrivit superiorilor- Mădălin era angajat în Jandarmerie din iulie 2010- iar la ultima evaluare psihologică- în urmă cu doi ani- a ieșit apt! Totuși- în 2019- a fost sancționat de patru ori pentru nerespectarea regimului militar.

Iar acum- de când a început ancheta conducerea Jandarmeriei a decis să-i retragă armamentul și să îl monitorizeze.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI