Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un medic din Craiova este suspectat de moartea a patru pacienți. Bărbatul a fost reținut

Un medic chirurg din Craiova a fost reținut de către polițiștii din Dolj, fiind suspectat de moartea a patru pacienți cărora le făcuse intervenţii chirurgicale.

Diana Bostan,

Instrumente chirurgicale

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pacienții decedați aveau vârste cuprinse între 64 şi 77 de ani și și-au pierdut viața după ce medicul ar fi efectuat prelevarea de probe biopsice.

Patru persoane au decedat în urma unor intervenții chirurgicale

Ieri, 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Citește și: La un pas de a fi mutilată de un fals medic

Medicul ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu. 

Medicul a fost reținut

Este vorba despre Alin Demetrian, fost manager interimar al SJU Craiova în iunie-octombrie 2018, și fost sef al Clinicii de Chirurgie Toracică a unității medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ucidere din culpă, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Citește și: Caz medical rar la Cluj! Medicii de la Spitalul de Urgență Cluj au salvat viața unui bărbat care a ajuns la complicații grave din cauza unei banale amigdalite

Bărbatul va fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive

Citește și: Stomatologul fals, care ar fi operat-o pe fosta Miss România 2019, a fost prins în București

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI