"Un medic neurolog din Capitală, aflat sub influenţa alcoolului combinat cu medicamente, a intrat de două ori prin efracție într-o cafenea. Ieri a fost prins in flagrant de polițiști după ce a tăiat cu o macetă cablurile de electricitate, iar în urmă cu două luni a provocat un incendiu în local. Individul a fost lăsat liber de anchetatori și este cercetat sub control judiciar", a transmis Cristian Sabbagh.

Cafenea devastată de medic

După miezul nopții, atunci când cafeneaua era închisă, individul și-a făcut apariția înarmat cu o macetă. A mers glonț către colțul clădirii și a lovit calburile de curent și pe cele de internet. Apoi a dispărut. Patroana cafenelei l-a văzut, însă, pe camerele de supraveghere și a sunat la 112. Polițiștii l-au prins chiar la ușă, atunci când încerca să fugă.

Când a fost dus la audieri, oamenii legii au descoperit că aveau de a face cu un medic neurolog în vârstă de 33 de ani. În noaptea atacului, bărbatul consumase alcool și medicamente pentru care era nevoie de prescripție specială. Nu era la primul incident violent.

Pare că și-ar fi pus ținta pe cafenea, pentru că a mai atacat-o și în trecut. În urmă cu două luni a intrat tot prin efracție și a incendiat una dintre încăperi.

"Am primit notificare pe telefon că a intrat cineva in cafenea. Ușa era inchisă, Când am intrat am fost izbită de fum! Mi-am dat seama că era un incendiu. Împreună cu prietenul meu am reușit să îl stingem, ulterior au venit pompierii și poliția și au analizat cazul!", a declarat administratorul cafenelei.

Medicul a reușit atunci a reușit să fugă fără să fie prins sau identificat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Nu am primit veste că a fost reținut, că s-a aflat cine este. Am stat stresată", a declarat administratorul cafenelei.

După ce a fost capturat, medicul a fost reținut pentru 24 de ore, însă procurorii au decis că nu reprezintă un pericol și l-au lăsat în libertate, sub control judiciar.

Coktailul de medicamente cu alcool pe care le-ar fi consumat medicul sunt extrem de periculoase. Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu îi apară în cale individului atunci când a intrat cu maceta în cafenea, spun specialiștii.

"Cele două minusuri, depresantele, fac persoana respectivă să aibă halucinații, psihoze. Pot duce la un efect de persecuție, de dorință de răzbunare, de suprimare a vieții dacă vorbim de persoane cu potențial violent!", a declarat Cătălin Țone, specialist anti-drog.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Medicul este cercetat acum pentru două infracțiuni de distrugere. Dacă nu va respecta controlul judiciar, el riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Citește și: VIDEO- Atac mortal în Padina. Fii Sidoniei, în arest preventiv pentru 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si