Florin Alexandru Casandra este numele tânărului român motociclist care a fost omorât de către un șofer care conducea un Volkswagen Tiguan strada Birmingham din West Bromwich, un oraș aflat în comitatul West Midlands din Anglia.

Tânărul Florin, care era de loc din Șopârlița, județul Olt, se plimba cu motorul când a fost lovit de violent de către o mașină. În urma impactului, tânărul oltean de 26 de ani a murit pe loc.

Florin avea 26 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Doliu în lumea presei! A murit renumitul jurnalist Florin Condurățeanu

Florin a murit pe loc, imediat după accident

"Este un incident tragic, în care un bărbat și-a pierdut viața. Gândurile noastre alături sunt alături de familia și prietenii săi. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Facem un apel către cei care dețin informații sau imagini filmate cu camerele de bord să ne contacteze cât mai curând posibil", au transmis reprezentanții Poliției din West Midlands, citat de publicația expressandstar.com.

Florin Alexandru Casandra[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță West Midlands a declarat că, în momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la locul accidentului, un medic care se afla în timpul său liber a încercat să-l readucă la viaţă pe Florin, efectuând manevre de resuscitare, însă tot efortul a fost în zadar, tânărul nu a mai dat niciun semn vital.

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii. Un realizator celebru a murit în timpul unei curse off-road

"Personalul ambulanței a preluat imediat victima și a oferit sprijin vital avansat, dar, din păcate, viața bărbatului nu a putut fi salvată şi a fost confirmat decesul la locul accidentului".

Tânărul Florin era stabilit în Anglia[Sursa foto: Facebook]

Iubita lui Florin este în culmea disperării și are nevoie de ajutor

Tânărul Florin locuia în Aglia împreună cu iubita lui, Lavinia. Ieri, 28 iunie 2021, tânăra a cerut ajutorul tuturor printr-un apel pe pagina ei de Facebook, pentru a reuși să îi repatrieze trupul neînsuflețit

"Am nevoie de ajutorul vostru pentru repatrierea iubitului meu care a decedat duminica seara intr-un accident rutier! Avem nevoie disperata de ajutorul vostru!!!".

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si