Sindicaliștii de la Sanitas protestează la această oră în Capitală. Oamenii au mai multe revendicări și au venit în fața Ministerului Sănătății. Colega mea, Diana Buzea ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Diana!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Oamenii au mai multe revendicări și au venit în fața Ministerului Sănătății

- Continuă protestele în sănătate cei de la federația Sanitas. Sunt acum în fața Ministerului Sănătății unde își strigă aceștia nemulțumirile.

Alături de mine este dl. Romeo Sandu, este vicepreședinte Sanitas. Ce revendicări aveți?

Revendicările noastre sunt legea salarizării unitare, care ar fi trebuit aplicată la întâi ianuarie, dar nu s-a aplicat, se va aplica probabil de la anul, creșterile salariale pentru colegii noștri, pentru toți colegii noștri din sistem și contractul colectiv de muncă, de negociat anexele care mai sunt de negociat. Noi nu oprim niciun fel de mișcare de protest și continuăm până când vom vedea actul normativ publicat în Monitorul Oficial. în aceste condiții astăzi vom avea iar consiliul național pentru că astăzi avem și un eveniment special, facem 34 de ani de la înființare, la consiliul național unde vom decide ce mișcări vom face în continuare, vom continua fără discuție mișcările de protest până când am spus se va publica în Monitorul Oficial legea care crește salariile tuturor angajaților din sistemul sanitar, așa cum a promis premierul Ciolacu, cu cincisprezece la sută, plus cinci care se aplică de acum, din ianuarie, a declarat Romeo Sandu, vicepreședinte Sanitas. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Klaus Iohannis, în pericol! Fermierii furioși au provocat mai multe incendii în fața Parlamentului European de la Bruxelles. În clădire se află și președintele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si