UPDATE. Joi dimineață, 24 august, au loc noi proteste în marile orașe. Angajații din Finanțe au ieșit în stradă, înainte de negocierile care sunt programate în decursul zilei de astăzi, 24 august, cu ministrul Finanțelor. La Trezorerii și Fisc, activitatea este blocată. 

Protestul a început la ora 08:00. Primele acțiuni de protest în cadrul structurilor Ministerului de Finanțe au început pe data de 11 august, atunci când Executivul a anunțat măsurile pentru reducerea cheltuielilor.

Sindicaliştii organizează marţi dimineaţa o grevă de avertisment şi pichetarea Ministerului de Finanţe, a declarat, pentru Agerpres, Dorin Modure, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Fiscală „Solidaritatea”.

protest spontan finanțe

Angajații sunt nemulțumiți de măsurile de reducerea a deficitului bugetar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Caracal a făcut plajă nud într-un parc din Arad. Ea s-ar fi aflat în tranzit, în căutarea unui loc de muncă

„Mâine (marţi, n.r.) urmează să aibă loc o grevă de avertisment în toată ţara, pe unde avem noi membri, şi o pichetare la Ministerul de Finanţe. Motivele sunt mai multe, sunt mai vechi, le-am tot anunţat în ultimele luni.

Am tot încercat să negociem cu Guvernul, nu am reuşit. Noi vrem să păstrăm locurile de muncă, să păstrăm veniturile şi un statut propriu”, a spus Dorin Modure.

Citește și: FOTO- Motivul pentru care peștii din adâncul oceanelor arată precum extratereștrii

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si