„Un olandez de 76 de ani și-a construit un castel în curtea casei. Bătrânul supranumit „Lordul Gregorius” s-a lăsat inspirat de basmele și poveștile cu care a crescut în copilărie și și-a făcut propria lume fantastică”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- „Dorel” lovește din nou! În loc să dărâme o clădire în paragină, a distrus un conac vechi de 100 de ani

Gerry Halman a construit un castel în grădina casei sale

„I-am spus domniței mele că sunt gata. Aveam deja imaginea cu proiectul așa cum este în prezent. Știam unde să-l construiesc și cum va arăta. De la prima cărămidă până la acoperiș, am știut totul”, a declarat Gerry Halman, proprietarul casei.

„Lordul Gregorius”, pe numele real Gerry Halman, și-a construit singur un castel înalt de 26 de metri, cu 5 etaje... într-un orașel din Olanda. În grădina din spatele casei și-a făcut loc o lume cu personaje fantastice din basmele copilăriei: cavaleri, domnișoare, dar și un dragon strălucitor făcut din metal reciclat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Studenții români nu se înghesuie la muncă. Ce îi determină pe tinerii din generația Z să amâne intrarea pe piața muncii?

Ce l-a determinat pe olandez să construiască acest castel și de cât timp a avut nevoie

„De mic copil, am fost atras de basme, o lume a fanteziei, pentru că, de mic copil, ești crescut cu povești și basme destul de fantastice.

Asta m-a fascinat întotdeauna de când eram copil, nu realitatea dură”.

Materialele folosite pentru construcția gigantică au fost aduse de peste tot din lume, Gerry inspirându-se din arhitectura chineză veche, a Imperului Roman sau a Egiptului Antic.

„De asta am studiat multă istorie”

34 de ani i-au trebuit olandezului să ducă la bun sfârșit construcția castelului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si