Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte. Acasă îl așteaptă patru copii bolnavi, pe care îi creștea singur

Românul împușcat în cap se află în stare gravă. Acesta își creștea singur cei patru copii bolnavi, iar rudele și apropiații îi plâng destinul crunt.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tată de patruzeci și nouă de ani a fost împușcat de polițiștii de frontieră bulgari, după ce el și fiul său au fost prinși trecând granița ilegal, pe Dunăre. Omul e în comă la Spitalul Universitar din București, unde ar fi ajuns mult prea târziu. Agenții bulgari l- ar fi lăsat pe român prăbușit la pământ, crezând că a murit și l- ar fi dus spre ambulanță după trei ore, acuză rudele. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Tată a patru copii, împușcat de polițiști

Aceste scene teribile sunt filmate la câteva minute după ce polițiștii bulgari l- au împușcat în cap pe un român de patruzeci și nouă de ani.

Bărbatul grav rănit este dus cu targa la ambulanță și, după ore de agonie pe drum, ajunge la spitalul Universitar, în comă. Totul după ce românul și unul dintre fiii săi, un băiat de douăzeci de ani, au fost prinși pe Dunăre, pe partea bulgărească, la furat de lemne.

Am înțeles că ar fi venit grăncerii, el n- a vrut să stea la somația lor și l- a împușcat de două ori din spusele doctorului, ne- a spus că n- are nicio șansă de supraviețuire, că este împușcat, l- au adus foarte târziu, l- au ținut vreo

șapte ore ce am înțeles de la domn doctor până când să- l aducă aici și a zis că să ne rugăm la D-zeu. Putea să îl împuște în picior, în mână, eu știu... direct în cap, să- ți dea direct în cap..., a spus cineva apropiat.

Incidentul a avut loc chiar aici, după ce bărbații au încercat să treacă Dunărea.

Polițiștii bulgarii au tras mai multe focuri de avertisment, moment în care cei doi au luat- o la fugă.

Tatăl de patruzeci și nouă de ani a fost împușcat, însă fiul care îl î nsoțea este în continuare în Bulgaria, a transmis Alexandra Cosma.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rudele acuză că aseară după ce a fost împușcat pe insula bulgărească bărbatul grav rănit a fost ținut ore în șir până să fie adus pe malul românesc, unde să poată primi îngrijiri medicale.

Trei ore l- au ținut acolo unde l- au împușcat, pentru că ei când l- au împușcat a căzut, n- a mai mișcat un timp și după aia au crezut că e mort și el a început să se zbată, a spus o rudă.

Polițiștii de frontieră împreună cu colegii de la inspectoratul pentru situații de urgență Teleorman s- au deplasat cu ambarcațiune pe Ostrovul bulgăresc. A ceștia l-au preluat pe bărbat și l- au transportat la malul românesc de unde a fost luat de o ambulanță, au spus autoritățile.

Ce s- a întâmplat de fapt și dacă polițiștii de frontieră au făcut abuz că au folosit arma poate spune doar fiul bărbatului împușcat care a fost reținut pe insulă să dea explicații.

Un cumnat de al meu s- a dus pe ei în bulgari acolo la Nicopolu cu un avocat să vadă ce poate... nu vrea să- i dea drumul am înțeles că e pe insulă acolo, nu nu vor să- i dea drumul... că e singurul care știe ce s- a întâmplat acolo, el e singurul care poate să spună adevărul, a spus o rudă.

Zona în care tatăl și fiul au trecut ilegal cu barca e una cu debit scăzut al Dunării, iar distanța până pe teritoriul bulgăresc e de numai câteva zeci de metri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rudele recunosc că cei doi fură lemne de la vecinii bulgari, dar de nevoie.

Se ducea mereu că de acolo se ducea deși lua lemne pentru copii de iarnă și ieri a zis că se duce să mai adune că vine frigul și să aibă adunate, ce să vă spun, are patru copii bolnavi, cu autism, tetrapareză pastică, retras mintal și ăsta care e un pic mai bine ăsta mic. Nevasta e moartă de cancer de când l- a născut pe ultimul și el așa s- a chinuit cu ei, nu s- a însurat, nu nimic și a crescut copiii din a mărăciunea lui, un om amărât care nu merită să- l omoare pentru căruță să lemne, a spus o rudă.

O anchetă paralelă cu a polițiștilor de frontieră bulgare au deschis și procurorii de la Turnu Măgurele, pentru trecerea ilegală a graniței

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI