A murit la scurt timp după ce a prins un hoț

Turnura devastatoare s-a produs după momentul în care un hoț a fost prins în timp ce încerca să fure din magazin.

Tragedia s-a produs în incinta unui hipermarket din Sectorul 2 al Capitalei, în zona Colentina. Agenții de pază au observat un individ care le-a atras atenția, așa că au mers spre el.

În momentul în care a observat că este urmărit, suspectul a luat mai multe produse de pe un raft și apoi a luat-o la fugă. 

Citeste si: Scene de film într-un magazin de bijuterii din Milano. Angajații au fost amenințați cu arma și sechestrați în timpul unui jaf

Imediat după această scenă, agenții de pază au alergat după bărbat și au reușit să recupereze produsele furate. În momentul în care s-au întors în magazin, un agent a acuzat stări de rău și s-a prăbușit la podea, lovindu-se la cap. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit Antena 3, bărbatul a intrat în comă imediat după acest episod tragic. 

Citeste si: Caz halucinant în Mehedinți. O bunică și-a vândut nepoatele pentru 2.000 de euro

Echipajele de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru victimă

Echipajele de ambulanță au fost solicitate și au început manevrele de resuscitare pentru bărbat în momentul în care au ajuns la fața locului.

Din nefericire, agentul de pază nu a putut fi salvat, medicii declarând decesul acestuia. 

Citeste si: 17 oameni au rămas fără telefoane mobile la UNTOLD! Hoții sunt un român și un columbian

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut evenimentele. Au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a afla identitatea bărbatului care a vrut să fure din magazin. Totodată, oamenii legii vor să vadă dacă între suspect și victimă a existat un contact fizic, pentru a stabili dacă bărbatul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. 

VIDEO- Cameră ascunsă Știrile Kanal D: „A furat un cașcaval și l-a alergat...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si