Un planor condus de un pilot de doar 21 de ani a aterizat forțat, miercuri seară, pe un câmp de lucernă, în apropiere de municipiul Deva.

Citește și: VIDEO Momentul dramatic în care un avion cade pe un teren de golf și aproape ia în plin un jucător: "Îngrozit de frică"

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de salvare. Din primele informații, pilotul a suferit fracturi, fiind transportat la spital.

Incidentul s-a produs cu puțin timp înainte de ora 19.00, iar aterizarea a avut loc pe un lan de lucernă din apropierea Gării Deva, transmite IPJ Hunedoara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Potrivit sursei citate, pilotul de 21 de ani a fost rănit în urma aterizării forțate a aparatului de zbor pe care îl pilota deasupra municipiului Deva.

Bărbatul decolase cu planorul de pe aerodromul Săulești, unde ar fi trebuit să se și întoarcă, dar a fost nevoit să forțeze aterizarea la câțiva kilometri distanță.

Pilotul a fost transportat la Spitalul din Deva

Pompierii Detașamentului Deva au acționat cu o autospecială de intervenție și cu o ambulanță SMURD, iar la fața locului s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Salvatorii au acordat pilotului rănit primul ajutor medical, iar după finalizarea protocolului l-au transportat, conștient și cooperant, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva.

Pilotul de 21 de ani a fost rănit și dus de urgență la spital

Pilotul de 21 de ani a fost rănit și dus de urgență la spital

Pilotul de 21 de ani a fost rănit și dus de urgență la spital

Pilotul de 21 de ani a fost rănit și dus de urgență la spital

În urma aterizării forțate, bărbatul, care se afla singur în cabina de pilotaj, a suferit fracturi la membrele inferioare, urmând ca starea sa de sănătate să fie evaluată integral la spital.

Cauzele aterizării forțate urmează să fie stabilite în urma cercetărilor care vor fi efectuate de către instituțiile abilitate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si