Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un preot a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

Un preot din Maramureș a lovit un pieton care circula pe șosea și a fugit de la locul accidentului.

Redactia Stirile Kanal D,

Preotul grăbit a lovit și a fugit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un preot de 69 de ani din Maramureș a lovit un pieton care circula pe șosea apoi și-a continuat drumul. Bărbatul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Vă avertizez, sunt scene care vă pot afecta emoțional. Colegul meu Vlad Crasnai are mai multe informații, a transmis Cristian Sabbagh.

Preotul grăbit a lovit și a fugit

"Bun găsit! Accidentul s-a petrecut în localitatea Oncești, din Maramureș. Pe imagini se vede cum pietonul este lovit de un autoturism care imediat dispare din cadru. La volan era un preot pensionar care se îndrepta spre Sighetu Marmației, unde urma să sfințească mai multe case înainte de Bobotează. Asta le-ar fi spus polițiștilor care l-au testat când au ajuns la el.

Așa s-a demonstrat că nu consumase alcool. Este însă cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Victima a ajuns la spital, în stare stabilă. Momentan atât de aici!", a transmis Vlad Crasani, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: Plan Roșu de intervenție în Sibiu, după un accident cu 9 victime pe autostrada A1

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI