Preotul pe nume Cristian Biru a decedat în urma unui accident înfiorător, produs miercuri după-masă, 7 iulie 2021, în județul Cluj-Napoca, comuna Mihăiești. Acesta era preot la Parohia Greco-Catolică Sălăjeni.

Cine a anunțat decesul preotului din Sălăjeni

În acest sens, Episcopia Greco-Catolică de Oradea a anunțat joi dimineață, 8 iulie, faptul că preotul Cristian Biru este victima accidentului rutier, alături de un mesaj de condoleanțe.

Preoții și persoanele consacrate se unesc în aceste momente în rugăciune pentru sufletul preotului decedat.

Citeste si: VIDEO| Raul a rămas fără un picior în urma accidentului provocat de șoferul teribilist din Baia Mare. Denisa, soția lui, a fost înmormântată

„Iubiți credincioși, Anunțăm trecerea la cele veșnice a părintelui Cristian Biru, paroh la Sălăjeni, județul Sălaj, în această după amiază în urma unui cumplit accident. Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, preoții și persoanele consacrate se unesc în aceste momente în rugăciune pentru sufletul celui adormit și sunt aproape de familia greu încercată. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să așeze sufletul fratelui nostru, părintele Cristian în loc luminos, în loc de verdeață de unde a fugit toată durerea și întristarea. În veci pomenirea lui!”, este mesajul transmis de Episcopia Greco-Catolică de Oradea.

Cum s-a produs teribilul accident

Se pare că preotul Cristian Biru se afla la volanul unui autoturism, Logan, roșu, care iese de pe bandă, ca și cum ar fi pierdut controlul volanului, apoi revine, iar în încercarea de a redresa autoturismul, intră pe contrasens unde este izbit violent de un TIR.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident grav în Arad: doi oameni au murit pe loc

În urma impactului, bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. În maşină se mai aflau soţia sa, care a rămas încarcerată şi fiica de patru ani, care a suferit doar răni uşoare, datorită scaunului auto pentru copii în care era așezată. Ambele au fost scoase din autoturism de pompieri şi transportate apoi la spital.

Medicii nu au oferit prea multe detalii despre starea soției preotului. Aceasta a fost intubată la locul accidentului și este în comă indusă. Medicii au intervenit chirurgical la un membru superior, însă femeia are multiple fracturi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si