Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aşa-zisul preot din imagini se numeşte Ionuţ Stoica Chiriţă şi ar fi de fapt, un escroc, nicidecum om al Domnului, aşa cum pretinde. Folosindu-se de sutană, acesta a încercat să profite de mila credincioşilor, spun înalţii prelaţi ai Sucevei şi Rădăuţilor.

Preotul fals a luat bani de la cei nevoiași pentru o presupusă raclă

Bărbatul a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care cere enoriaşilor bani pentru a cumpăra o raclă pentru veşmintele Sfintei Parascheva. În realitate, însă, totul ar fi o înscenare. Într-o postare făcută pe pagina de facebook a arhiepiscopiei, reprezentanţii bisericii susţin că nu îl cunosc pe presupusul duhovnic şi nici nu au informaţii că ar sluji în vreo parohie din ţară. Cel mai probabil, a obţinut hainele sfinte de la un magazin de profil, unde se pot vinde oricui.
„Este un impostor daca se da drept preot Nu știu! E foarte bine că a luat atitudine arhiepiscopia și a anunțat, și atunci lumea na, știe.


Nu au niciun fel de scrupule, nu au niciun Dumnezeu, nu au pe nimeni, nu cunosc pe nimeni, și fac pentru bani. Nu îi interesează că înșeală pe cineva”, spun oamenii.

Bărbatul care pretinde că este preot, fără milă pentru nevoiași

Individul cu înfăţişarea unui preot şi-ar fi jucat rolul foarte bine. A postat pe pagina sa de facebook inclusiv un videoclip în care pare să slujească într-un lăcaş de cult.


Tot pe contul său de socializare, bărbatul are mai multe postări în care cere ajutorul enoriaşilor. În cea mai recentă, pretinde că strânge bani pentru o înmormântare. Pe pagina personală presupusul preot susţine că este duhovnic în judeţul Galaţi.
„Inaltii prelati de la Arhiepiscopia Dunarii spun- la randul lor- că tanarul nu este preot. Ba mai mult, ar mai fi incercat sa insele si alti credinciosi din Vaslui. Nu se stie insa deocamdata de ce nu exista o plangere pe numele lui”, relatează corespondentul Kanal D la Galați, Iuliana Basalic.
Deşi îi avertizează pe credincioşi să se ferească de astfel de persoane, printr-o postare oficială, nici Arhiepiscopia Sucevei nu a făcut o sesizare la poliţie. De asemenea, autorităţile nu s-au autosesizat în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si