Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Un profesor in varsta este lovit de un elev pentru ca i-a cerut sa isi scoata castile din urechi in sala de clasa

Un profesor din Rusia este lovit de unul dintre elevii sai pentru ca i-a scos acestuia castile din ureche in timpul orei de curs. Mai multi elevi au sarit in apararea profesorului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O filmare in care un profesor in varsta din Rusia este atacata de unul dintre elevii sai a aparut recent pe retelele de socializare. Profesorul ii scoate elevului castile din urechi, dupa ce ii ceruse in repetate randuri elevului sa nu mai stea cu ele la curs.
Elevul nervos se ridica si il loveste pe profesor. Mai multi elevi sar in apararea dascalului, care nu a dorit sa depuna o plangere impotriva agresorului.

O filmare in care un profesor in varsta din Rusia este atacat de unul dintre elevii sai a aparut recent pe retelele de socializare. Profesorul ii scoate elevului castile din urechi, dupa ce ii ceruse in repetate randuri elevului sa nu mai stea cu ele la curs.

Elevul nervos se ridica si il loveste pe profesor. Mai multi elevi sar in apararea dascalului, care nu a dorit sa depuna o plangere impotriva agresorului, scrie publicatia britanica Metro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI