Românul stătea pe bancă atunci când a fost ridicat de polițiști și acuzat de jaful petrecut la Oficiul Poștal, asta după ce un angajat l-a indicat drept autorul faptei.
„Clientul meu a fost arestat și, în consecință, privat de libertate pentru o după-amiază întreagă, doar pentru că s-a aflat în locul nepotrivit și la momentul nepotrivit.

Citește și: Caz revoltător în Germania! Un român a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 66 de ani

Stătea liniștit pe o bancă din parcul municipal, la primele ore ale după-amiezii, așteptând să sosească ora la care urma să meargă la spital pentru un tratament medical", a transmis Angelo Salvemini, avocatul românului.
Bărbatul a fost pus la pământ li încătușat.
Iulian a susținut că nu are vreo legătură cu jaful, dar, cu toate acestea, el a fost reținut și dus la secția de poliție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După câteva ore de verificări, polițiștii și-au dat seama că au greșit persoana și l-au eliberat fără să îi ceară scuze, ba chiar a suferit și câteva leziuni.

Citește și: Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

„Este un caz de eroare judiciară care a avut consecințe grave pentru un cetățean nevinovat, victima dorinței unui angajat de la Poșta Italiană de a deveni un erou."

, spune avocatul românului.

Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

Ionuț Cosmin N., un bucătar român în vârstă de 30 de ani, a fost acuzat de crimă de Tribunalul Penal Central din Cork, Irlanda, pentru uciderea lui Francis, în vârsta de 64 de ani.

Un localnic care își căuta în disperare pisica dispărută a fost cel care a descoperit trupul neînsuflețit al lui Francis. Trupul acestuia a fost găsit fără cap și dezmembrat, iar inițial omul a crezut că este un manechin.

Citește și: Două persoane din Constanța au furat cabluri și fire de la locomotive aflate în depou

Bărbatul a fost găsit fără suflare în grădina din spate a casei Castlegreine de pe Boreenmanna Road din Cork, Irlanda, pe data de 28 decembrie 2019. Ionuț Cosmin N., un român în vârstă de 30 de ani care lucra ca bucătar în Cork, neagă acuzațiile care i se aduc.

Citește și: Percheziții la traficanţi din Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. Polițiștii au găsit zeci de kilograme de droguri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si