Românul care a terorizat Spania 

Acesta este românul care a spulberat liniştea localnicilor din Tarragona. Înarmat până-n dinţi şi îmbrăcat cu o vestă antiglonţ, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a dus la firma de unde fusese dat afară şi i-a împuşcat pe manager şi pe alţi doi colegi, pe care îi ameninţase anterior.

Motivul acestei acţiuni criminale pare a fi un diferend financiar cu firma la care a lucrat, spun surse din rândul anchetatorilor.

Citeste si: O clădire cu patru etaje s-a prăbușit după o explozie în Italia. Patru oameni au murit

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un român a terorizat un oraş din Spania. Bărbatul a împuşcat 4 persoane şi apoi s-a baricadat într-o fermă părăsită 

Marin Eugen Sabău lucra la o firmă de pază din Tarragona

Bărbatul a fost împușcat de oamenii legii

După ce şi-a împuşcat foştii colegi, românul a fugit cu o maşină. La aproximativ 20 de kilometri distanţă, poliţiştii au încercat să îl oprească, dar atacatorul a reuşit să scape după ce a împuşcat un om al legii. S-a baricadat apoi într-o fermă părăsită, înconjurat de trupele speciale.

Josep Maria Estela, comisar-șef: „Vorbim despre o persoană extrem de periculoasă, care a reacţionat foarte violent faţă de colegii noştri poliţişti.” 

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit legenda tenisului spaniol

Timp de 2 ore s-a încercat negocierea cu românul, dar fără succes. Până la urmă, acesta a fost rănit de un lunetist într-un schimb de focuri. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, la fel ca 3 dintre victimele sale. Doar poliţistul a scăpat cu răni mai uşoare.

Citeste si: Român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de autoritățile spaniole. Bărbatul conducea beat, fără permis şi i-a lovit pe oamenii legii

VIDEO- Imagini de la fața locului


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si