Întâmplarea a avut loc în parcul Spicul din Galaţi, iar jandarmii au intervenit după ce mai mulţi gălăţeni aflaţi cu copiii în parc au observat un şarpe mare, care încerca să intre pe terasa unui restaurant din zonă.

Un șarpe a fost observat într-un parc din Galați

Mai mulți gălățeni care erau cu copiii în Parcul Spicul s-au speriat când au văzut că în parc și-a făcut apariția un șarpe mare, care încerca să intre pe terasa unui restaurant din zonă.

„În jurul orei 10:30, mai mulți cetățeni au sunat la 112 și au semnalat că în Parcul Spicul, din municipiul Galați, au observat un șarpe mare, iar în zonă sunt mulți copii.

La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie care a capturat reptila, folosind un clește special, după care au eliberat-o în mediul natural din zona împădurită situată pe malul Dunării, în Zona Liberă.

Recomandăm cetățenilor să nu încerce să se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri și să solicite sprijinul la 112”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Galați.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un bărbat a vrut să treacă granița cu 14 șerpi asupra sa. Reptilele erau îndesate în buzunarele hainelor. Întâmplarea a avut loc în Portul Futian, un punct de frontieră între China continentală și Hong Kong, în Shenzhen, sud-estul Chinei, acolo unde un bărbat a fost prins când încerca să introducă în țară 14 șerpi, toți vii. 

Polițiștii de frontieră de la Vama Huanggang, pe partea chineză a graniței, au fost cei care au observat lucrul anormal care se petrece.

Bărbatul schița emoțiile și evita contactul vizual cu oamenii legii, motiv care le-a atras acestora atenția.

Când i-au cerut să-i examineze lucrurile personale, agenții vamali au identificat 14 șerpi vii, care erau înfășurați în șosete și ciorapi de bumbac.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Filmările surprinse de camerele de supraveghere din Portul Futian îl surprind pe pasager, bărbat îmbrăcat în haine negre care purta o șapcă albă care își verifica constant buzunarele, având o stare de nervozitate, când stătea la coadă și își aștepta rândul la punctul de control.

Videoclipul se încheie când personalul de frontieră care caută șerpii în șosetele în care erau ascunși șerpii. Reptilele au fost puse de agenții vamali în recipiente de plastic și predate autorităților.

Trei dintre șerpi erau pitoni cu bile sau pitoni regali, așa cum mai sunt cunoscuți. Potrivit legii aflate în vigoare în China, toate animalele care intră și ies din țară ar trebui să fie mai întâi puse în carantină și inspectate. Încă nu este clar motivul pentru care bărbatul a încercat să introducă șerpii în China, sau dacă a fost acuzat de ceva.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si