Mii de persoane acuza ca au fost filmați fără voia lor, in ipostaze intime, in case sau apartamente închiriate de pe o platformă celebră. Multi dintre ei au realizat ca erau spionați, din greșeală si mult prea târziu, a transmis Cristian Sabbagh.

Filmați și spionați în Airbnb

Filmați fără voia lor in ipostaze intime si spionați de prădători sexuali. Prin acest coșmar au trecut turiștii care au descoperit întâmplător ca au fost filmați in proprietățile închiriate.

Aceasta femeie a realizat ca a căzut in plasa unui obsedat de voyeurism abia când a luat din greșeală din apartamentul închiriat, ceea ce credea ca este un simplu încărcător.

În Statele Unite polițiștii au strâns mii de imagini de pe camerele ascunse in proprietățile închiriate pe AIRBNB- inclusiv cu momentele cele mai intime ale turiștilor.

Iar cazurile nu sunt un secret nici pentru faimoasa platforma de închirieri. Conform unui raport dat de companie- departamentul de Serviciu clienți a primit de-a lungul timpului nu mai puțin de 35.000 de sesizări referitoare la înregistrarea video sau audio fără acord a musafirilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara- wowbiz.ro

In tot acest timp, victimele spun că trăiesc sub teroare momentului in care clipele lor private ar putea si lansate pe internet

Aveau înregistrări intime cu mine și soția mea. Relația intima dintre doi oameni este sacră. S-a simțit precum o violare extremă a căsniciei noastre. Este devastator, a spus o victimă.

Conform CNN, și mai scandalos este ca si atunci când camerele ascunse sunt descoperite, compania americană nu înștiințează politia, ci doar gazdele.

Ceea ce, spun experții ar putea împiedica investigațiile penale, deoarece oferă suspecților timp pentru a distruge dovezile. Pana când oaspeții vor putea fi cu adevărat protejați aceștia trebuie sa știe unde se ascund pericolele

Înregistrarea clandestină a cuiva într-un spațiu privat este o infracțiune în 21 de state și o contravenție în 28 de state.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si