Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un sezon estival...rece ca marea. Turiștii nu au parte de o vacanță reușită la mare, din cauza temperaturilor reci.

După o zi frumoasă de vară vremea s-a schimbat din nou pe litoralul românesc. Valurile mari i-au determinat astăzi pe salvamari să arboreze steagul roșu, iar unii turiști s-au îmbrăcat ca pentru o zi de toamnă.

Redactia Stirile Kanal D,

Un sezon estival...rece ca marea [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încă de azi dimineață în stațiunea Mamaia a fost arborat steagul roșu ceea ce înseamnă că îmbăierea este interzisă, asta pentru că marea este agitată, valurile ating doi metri, iar în mare s-au format curenți periculoși.

Sezonul estival a pornit oricum sub zodia ghinionului. Contractele pentru plajele din Mamaia au fost atribuite cu greu, așa că administratorii au amenințat că nu vor exista șezlonguri.

Sezon estival cu vreme rece

A fost un sezon să zicem atipic. Bine au mai fost ani de genul, dar sezonul ăsta au fost câteva probleme din punct de vedere al vremii. Lumea se plimbă, preferă să se ducă la delfinariu, la mall-uri decât să vină la plajă, pentru că, când e urât la plajă doar vin, se plimbă puțin, fac aerosoli și după aceea se duc în oraș

A urmat amenințarea poluării de pe Nipru, din Ucraina. După alte câteva săptămâni măsurătorile DSP au scos la iveală bacterii periculoase în mai multe zone. Din fericire, situația nu s-a repetat trei zile la rând în același loc. Chiar și așa, bilanțul nu e unul fericit.

"- Foarte slab din cauza vremii. Lumea n-a venit de dimineață, a fost urât, înnorat

- Cum a fost sezonul acesta?

-Sincer să vă spun a fost slab, față de anii trecuți.

- Zona de bacșis cum s-a simțit?

- Și acolo slab.

- Nu prea a lăsat lumea... dacă nu prea au fost...

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

- Nu a venit lume de asta și nici nu s-a lăsat bacșiș".

Citește și: VIDEO- Ninge în plină vară, la Praid. A venit iarna în județul Harghita

La jumătatea lunii iulie apa a mărit s-a răcit brusc și a ajuns la doar 14 grade, un record negativ în plin sezon. Iar problemele s-au tot repetat inclusiv astăzi.

"- Dimineață am avut închis din cauza vremii și am deschis de abia la ora unu.

- Câte băuturi dat până acum?

- Din aproximări, vreo 10-15 beri. Ieri am dat foarte multe fiindcă a fost vremea foarte frumoasă. Ba o zi două plouă și o săptămână două vreme frumoasă și lumea ușor, ușor scade".

În weekend, la Eforie, turiștii au dansat în mare pentru a sărbători minunea. Apa s-a încălzit și a trecut din nou, de 20 de grade. Doar că astăzi toamna s-a întors pe litoral.

"- Soția este mai dezamăgită că nu a făcut bronzul pe care și-l dorea, ca să zic așa.

- Când ați ajuns la mare?

- Luni.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

- Și de luni ați prins vremea asta?

- N-a prea ținut cu noi.

- Două zile vreme bună, două zile frig, rece".

"- Sunteți îmbrăcat foarte bine, vă e frig?

- Vremea n-a ținut cu noi, dar după cum se vede ieșit soarele și sperăm să fie, de fapt, să anunță un weekend însorit, vremea va fi perfectă de plajă".

De mâine norii încep să dispară de pe litoral și se anunță maxime de aproximativ douăzeci și nouă de grade.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI