Un sibian pasionat de animale și natură și-a transformat pasiunea într-o afacere având propria fermă de măgărițe. Liviu Marin a început să crească măgărițe în urmă cu un an după ce a primit două exemplare de la o asociație. Inspirat de măgarul din copilărie și dorind să dezvolte afacerea, a cumpărat 18 măgărițe, 4 măgari și 4 catâri, aducând chiar și exemplare din Suceava.

Deși la început a fost greu din cauza lipsei de condiții, acum Liviu este mulțumit de progres.

De profesie frizer și fără studii de specialitate, el consideră că pasiunea și munca din dragoste aduc și câștiguri financiare. Laptele de măgăriță, apreciat pentru proprietățile sale speciale și beneficiile pentru piele, este vândut în Sibiu și împrejurimi, fiind considerat cel mai scump lapte de pe piață.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Planurile de viitor includ extinderea afacerii și pe partea de agroturism, oferind iubitorilor de natură și animale oportunitatea să se relaxeze la ferma de pe valea Hârtibaciului. Astfel, Liviu speră să atragă mai mulți vizitatori și să promoveze beneficiile laptelui de măgăriță.

Citește și: VIDEO Femei bătute în ringul fără prea multe reguli: ”Voi resimți toate loviturile". Incidentul care plasează România în Evul Mediu, viral în întreaga lume, după o gală MMA


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si