Un șofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens în Craiova fără să îi pese de claxoanele celorlalți participanți la trafic. Momentul a fost filmat de un alt șofer care circula pe sensul regulamentar, iar imaginile au ajuns virale pe internet. 

Polițiștii îl caută acum pe șofer

În filmare se aude cum șoferul este claxonat de ceilalți participanți la trafic, în timp ce circula pe contrasens.

La un moment dat, mașina urcă pe spațiul verde care desparte cele două sensuri. Apoi, aceasta a traversat porțiunea care delimita benzile de circulație și a revenit pe sensul de mers regulamentar.

Citește și: Diana a murit după ce a mâncat micul dejun adus de mama ei. Femeia a găsit-o inconștientă

"N-are nici o treabă omul", a spus persoana care a filmat întregul incident.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și polițiștii au urmărit această înregistrare și îl caută acum pe șofer. Dacă va fi identificat, acesta riscă să rămână fără permis de conducere.

Două persoane au decedat într-un accident rutier în Cluj

Un accident rutier s-a petrecut joi seară pe DN1, între localităţile Bologa şi Poieni, două persoane fiind declarate decedate, iar alte șapte au fost rănite.

Citește și: O femeie și doi băieți de 7 și 9 ani din Londra au fost găsiți morți în casă/Poliția: ”O posibilă crimă este cauza”

Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului de pe DN1, județul Cluj.

Citește și: Descoperire șocantă într-o toaletă din spitalul CF2 din București: un pacient a fost găsit mort

"Victima a fost declarată decedată (n.r.- căreia i se aplicau manevre de resuscitare). Alte trei victime, conştiente şi cooperante, vor fi transportate la spital de ambulanţe SMURD şi SAJ.  O altă victimă a intrat în stop cardio-respirator şi se aplică manevre de resuscitare. Din păcate, şi a doua victimă a fost declarată decedată", informează ISU Cluj.

"În accident au fost implicate un autotren şi un microbuz. Din primele informaţii au rezultat şapte victime, iar uneia dintre acesteia i se aplică manevre de resuscitare",  a anunţat iniţial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si