Soferul fugar nu a oprit la semnalul politstilor timiseni care vroiau sa il opreasca pentru un control de rutina. A calcat pedala de acceleratie iar oamenii legii au pornit in urmarire. Au tras si focuri de avertisment dar fugarul s-a facut nevazut.

„Șoferul a gonit cu politia pe urmele sale aproape 20 de km. A ajuns in localitate, a venit pe acest camp, iar cursa nebuna s a oprit in sant.

A deschis portiera masinii si s a facut nevazut”, relatează corespondentul Kanal D la Timișoara.

Un bărbat fuge de închisoare. Urmăriri ca-n filme cu poliția

Soferul a gonit in mod inexplicabil intr-o zona greu practicabila mai ales pe o vreme ploioasa cum a fost seara trecuta. Jandarmii si politistii s-au luat dupa el cu masini 4×4 dar tot au avut de infruntat noroaiele de pe camp.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am vazut politie si am inteles ca a fugit cineva, a lovit amsina si il cauta. Am venit sa le arat drumurile pe islaz ca sunt greu accesibile”, spun oamenii.

Din primele informatii din autoturism ar fi fugit două persoane, soferul si un pasager. Toata noaptea i-au cautat politistii.

Polițiștii au adus chiar și câini de urmă

Au fost adusi chiar si caini pentru cautare.

Se pare ca urmaritul este un tanar cautat de politie de mai bine de o saptamana. Fusese condamnat la 2 ani si o luna de inchisoare pentru furt si infractiuni la regimul circulatiei si fugea de puscarie. Asa ca, a fost dat in urmarire nationala. Cand va fi prins va ajunge dupa gratii.

Surse medicale de la Spitalul Judetean Timisoara au spus ca amicul soferului fugar, aflat cu acesta in masina, s-a prezentat singur in aceasta dimineata la unitatea medicală unde a cerut ingrijiri. Parese ca ar fi avut o rana usoara provocata posibil de unul din gloantele trase de politisti in timpul urmaririi. Barbatul este acum internat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si