„Șoferul unui autobuz în care se aflau mai mulți călători a făcut infarct la volan, la scurt timp după ce a plecat dintr-o autogară din Vaslui. Pasagerii speriați au fost nevoiți să intervină. Colega mea, Delia Săndulachi, este în direct. Delia, cum s-a petrecut totul?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Șofer de autobuz mort în timp ce conducea

„Autobuzul tocmai plecase din autogara Bârlad.

Șoferului i s-a făcut rău în mers, iar călătorii au fost nevoiți să oprească singuri vehiculul. Oamenii au sunat la 112 și un echipaj de ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului. L-au resuscitat zeci de minute pe șoferul de 57 de ani, dar în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul. Pe imaginile de amator surprinse la scurt timp după tragedie se văd călătorii afectați de scenele la care au asistat. Printre ei se află și câțiva copii. Niciun pasager nu a fost rănit, dar polițiștii au deschis o anchetă”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de soția lui Tal Chaimi, românul decedat, după ce a fost luat ostatic de Hamas. ,,Cât de mult am sperat la un altfel de final"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si