Potrivit polițiștilor deplasați la fața locului, un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, pe Podul Electroputere, a căzut cu autoturismul într-o groapă, în zona lucrărilor ce se efectuează pe pod.

Polițiștii urmează să stabilească cum a ajuns șoferul în groapă

În comunicat este menționat faptul că în urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Citește și: Copilul de 12 ani, accidentat de betonieră, a murit

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul fiind negativ.

Citește și: Un copil de 12 ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost accidentat de o betonieră în timp ce se plimba cu bicicleta

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

mașină

Mașină căzută în groapă 

Două mașini cu șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier grav, pe un drum județean din Iași

Șapte persoane au fost rănite, în cursul zilei de marți. Ele au fost transportate la spital, după ce două mașini s-au ciocnit pe un drum județean. Una dintre ele a ajuns într-o curte.

Citește și: A vrut să evite un câine și a făcut accident cu TIR-ul

„Apel 112, accident rutier produs pe DJ 248, în zona localităţii Dumbrava, comuna Ciurea, sunt 2 auto implicate, 7 persoane”, a transmis, marţi seară, ISU Iaşi.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție.

„În accidentul rutier au fost implicate 2 autoturisme dintre care un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o curte, sunt 7 persoane implicate, conştiente, neincarcerate, preluate de către echipajele medicale”, a mai transmis sursa menționată anterior.

Citește și: FOTO- „O inimă bună a încetat să mai bată”. Ea este Monica, tânăra de doar 16 ani care și-a pierdut viața în tragedia din Teleorman. Mașina prietenei sale a fost târâtă sute de metri de tren

Pompierii au precizat că toate victimele accidentului rutier vor fi transportate la spital de către echipajele medicale care au intervenit.

Poliţiştii urmează a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si