Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un șofer inconștient cu 2 copii în mașină a făcut prăpăd pe străzile din Dâmbovița după ce a încercat să fugă de poliție

Bărbatul inconștient care a încercat să fugă de poliție se afla în Târgoviște în momentul în care a lovit o maşină în trafic, încă una parcată şi era să calce şi un pieton, după ce a ajuns pe trotuar. Acesta se afla cu doi copii în mașină care ulterior au ajuns la spital. Află care a fost motivul pentru care acesta a vrut să fugă de poliție.

Andreea Bolocan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Târgoviște în vârstă de 27 de ani care conducea o mașină cu volan pe dreapta a încercat să fugă de poliţiştii care îi ceruseră să oprească la semnalele lor. Culmea, bărbatul avea şi doi copii în maşină, care au ajuns la spital.

Astfel, când a văzut semnalele polițiștilor, tânărul a accelerat deoarece nu a vrut să tragă pe dreapta mașina, la câteva momente, într-o intersecţie s-a ciocnit de altă maşină, apoi a ricoșat pe trotuar unde a lovit un autoturism parcat, un stâlp și un gard.

Citeste si: VIDEO| Un preot a murit în urma impactului cu un TIR. Imagini cu momentul accidentului au fost surprinse de o cameră de bord

"Am avut noroc că mi-am dat seama ce se poate întâmpla", a declarat un bărbat care a sărit în ultima clipă din calea maşinii urmărite de poliţie. Acesta este încă în stare de şoc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Am auzit scrârţâit de cauciucuri. Şi apoi a apărut maşina Poliţiei. Şi mi-am dat seama că e urmărit de Poliţie", spune un pieton.

În mașină se aflau în total 5 persoane

În mașina condusă de către șoferul teribilist se mai aflau încă 4 persoane, printre care și doi copii. 

"La locul intervenţiei am găsit 3 autourisme implicate în accident din care au rezultat 3 victime, doi copii şi un adult, conducătoarea auto a unui autoturism", a declarat Daniel Ştefănescu, ISU Dâmboviţa.

Locul incidentului [Sursa foto: observator.ro]

Cei care au fost răniți, au fost transferați la spital. Imediat după incident, șoferul a fost dus la secția de poliție unde i s-a deschis un dosar penal.

Rămâne un mister de ce a fugit de poliţie. Nu era băut, iar permisul de conducere era valabil.

Citeste si: VIDEO| Raul a rămas fără un picior în urma accidentului provocat de șoferul teribilist din Baia Mare. Denisa, soția lui, a fost înmormântată

Caz asemănător în Focșani

Un incident similar a avut loc şi în Focşani. Un bărbat de 24 de ani a fost urmărit prin oraş de poliţie, după ce a fugit de la locul unui accident. După ce a fost prins, individul a muşcat unul dintre agenţi, încercând să scape. Şoferul avea o alcoolemie de 1,07 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI