Scene de coșmar la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean “Mavromati” din Botoșani!

Pacienții, în stare de șoc după ce au văzut cum se plimbă gândacii

O femeie a postat imagini cu gândacii care se plimbau prin saloane pe rețelele de socializare.

”În imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane, mizeria rupt parcă dintr-un film de groază și dacă vă uitați mai bine se poate vedea și cum intră curentul pe la geam.

Venim în spital să ne tratăm copii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce. Unde este Ministerul Sănătății? ”, a scris femeia.

Gândaci spital Botoșani

Imagini cu gândacii la Spitalul de copii din Botoșani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Cutremur în România, duminică la prânz. Unde a fost resimțit seismul

La scurt timp au apărut și comentariile. Cu toții sunt terifiați de imagini, iar unii chiar spun că au avut parte de o experiență similară.

”Normal că e mizerie și gândaci! Doamne care ar trebui să facă curat vin și dau cu mopul așa de formă și pleacă.

Am stat 10 zile în spital, iar după ce plecau ele mă ridicam și mergeam să iau mopul și dădeam eu. Nici nu mai vorbim, aveam gândaci și în recipientul pentru săpun și pe lângă toate acestea nu mai vorbim că medicii cam lasă de dorit”, a povestit cineva.

”E bine, încă nu ai dat de șobolani. Acum opt ani când am fost internată cu fata, unul se plimba prin salon și o asistentă l-a văzut și a zis "Uite avem și un musafir nou”,

a mai precizat o fostă pacientă.

Pe lângă problema gândacilor, nici condițiile din salon nu sunt unele bune. Tencuiala de pe pereți a început să se crape, deși unitatea medicală abia a fost renovată.

Gândaci spital Botoșani

Imagini cu neregulile din Spitalul din Botoșani.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Soția unui preot trece prin clipe cumplite. Totul a fost descoperit după ce femeia a leșinat

Duminică, Secţia de pediatrie a fost închisă astăzi pentru dezinsecţie, iar pacienţii mutaţi la ORL.

"Am luat legătura cu cei care e ocupă de dezinsecție, am discutat cu medicul de gardă. Am solicitat să fie mutați pacienții care se aflau în salonul respectiv, în altă zonă până la dezinsecția totală. În fiecare săptămână se face deratizare în secțiile Spitalului Județean. Este regratabil ce s-a întâmplat", a declarat Monica Adăscăliței, director medical Spitalul Mavromati Botoșani, potrivit Antena 3 CNN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si