„Un pieton de 19 ani a fost lovit pe zebră de un taximetrist aseară, în București. Camera de bord a unui șofer de tir filmat totul și vă avertizăm, sunt imagini cu impact emoțional.

Pe imagini se vede cum pietonul se angajează să traverseze, moment în care șoferul de pe banda doi opreșe mașina. Pe prima bandă circula un taximetrist care nu l-a văzut pe adolescent și l-a lovit în plin.

Băiatul a ajuns la spital rănit, dar conștient. Șoferul de taxi a fost testat cu alcool test și drug test, iar rezultatul a fost negativ”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cele cinci cuvinte înfiorătoare ale unui "criminal" înainte de a-l împinge pe un băiat de 10 ani de pe o stâncă

Citește și: VIDEO Ultimele imagini cu Erik, surprinse înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața! Mărturiile emoționante până la lacrimi ale colegilor: "Un suflet foarte pur"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si