"Un tânăr din Suceava, care avea mandat european de arestare pe numele lui, a fost prins de autoritățile de la noi în timp ce își încerca norocul la păcănele. Pentru ce infracțiuni era căutat și cum au dat oamenii legii de el ne spune Delia Săndulachi. Bună seara, Delia!", a transmis Cristian Sabbagh.

Urmărit internațional, prins la păcănele

"Bună seara,

Bărbatul de 27 de ani era căutat in Itaia pentru șantaj și extorcare de fonduri.

Din cauză că autoritățile de acolo nu au reușit să dea de urma lui, acesta a fost dat în urmărire în luna decembrie a anului trecut.

Se afla într-o sală de jocuri din Fălticeni și era aproape miezul nopții când un echipaj de jandarmi a intrat în local pentru un control de rutină. I-au cerut bărbatului buletinului, iar când au verificat datele, jandarmii au descoperit că cel care stătea în fața lor este căutat de anchetatorii din peninsulă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Individul a fost predat polițiștilor, a fost reținut și urmează să fie predat autorităților italiene", a transmis Delia Săndulachi, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO. Elevi intoxicați la un liceu din București din cauza unui spray lacrimogen. 25 de minori au ajuns la spital. Ce riscă elevul de clasa a IX-a care a folosit spray-ul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si